گوجه فرنگی دارای خواص فراوانی است، اما به دلیل آب زیادی که دارد نمی‌توان آن را برای مدت طولانی نگهداری کرد و به سرعت فاسد می‌شود. یک روش برای نگهداری از گوجه فرنگی برای مدت طولانی بدون تغییر طعم و خواص، خشک کردن آن است. شما می‌توانید گوجه فرنگی‌های تازه را در فصول گرم سال با قیمتی مناسب خریداری و برای استفاده در سایر فصول سال آن‌ها را خشک کنید. از گوجه فرنگی خشک شده می‌توان در تهیه انواع سالاد، ساندویچ، پیتزا، پاستا و . استفاده کرد. ما در این مطلب چهار روش ساده را برای خشک کردن گوجه فرنگی معرفی خواهیم کرد.

 


خوشمزه ترین مزه ها خشک ,گوجه ,فرنگی ,روش ,نگهداری ,فصول ,خشک کردن ,برای مدت ,مدت طولانی ,کردن گوجه ,گوجه فرنگیمنبع

طرز تهیه سوپ جو ، سوپ شیر و املت

طرز تهیه چند مدل غذای محلی

طرز تهیه دو مدل آش خوشمزه

طرز تهیه دو نوع مربای گل سرخ و مربای انجیر

طرز تهیه 8 مدل شیرینی خانگی

خشک کردن گوجه به ۴ روش آسان و پر کاربرد

مشخصات

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان کتاب هزار طلسم سایت اینترنتی سفر قیمت انواع لاستیک ران فلت ادبی یونولیت استاندارد ارزان کده بازی های پلی استیشن فروشگاه اینترنتی وکیل سیاوش امیریان روغن طلای طبیعت